lauantai 11. syyskuuta 2010

Kuka menneitä muistaa?

Muistelin menneitä SYTYCK:iä varten. Harmi, että parissa viime muutossa olen poistanut niin paljon neuleita. En ole koskaan jaksanut pitää kirjaa neuleistani missään - en blogissa enkä Ravelryssä. Yritän parantaa tapani tämän projektin aikana.

Mutta nyt kavalkaadi neuleitani.

Viime aikoina olen neulonut paljon sukkia. Nyt Sukkasadon alettua sukkia ei tietenkään synny...

Perussukkaa teen eniten. Mallineuleita otan myös ohjeista, mutta muuten seuraan harvoin ohjetta kokonaan. Olen tosi laiska opettelemaan mitään uutta tekniikkaa. Sen takia sukissani on lähes poikkeuksetta aina se sama kantapää ja kärkikavennukset, jotka olen oppinut tekemään.

Kerran olen tehnyt sukat kärjistä alkaen. Muutoin aina aloitan varresta.

Käsialani on löysä, joten kaikista ohuimmat sukkalangat eivät oikein meinaa toimia.


sukkia2010


Neulon lähinnä itselleni. Joskus annan lahjaksi huiveja ja lapasia. Pari vauvanpeittoa on myös mennyt lahjaksi. Virkkaus sujuu jotenkuten.neuleet

Kaikki neuleeni tuppaavat olla vähän sinne päin. Olen suurpiirteinen ja huolimaton. En jaksa seurata monimutkaisia ohjeita. Jossakin vaiheessa sorrun aina sooloilemaan. Haaveilen istuvista neuletakeista ja -paidoista. Viime aikoina sillä rintamalla on tullut pelkkiä susia. Nyt on rimakauhu. Ihailen myös kauniiden pitsihuivien ja kirjoneuleiden tekijöitä. Voi kun minäkin jaksaisin/osaisin.


huivit


Nautin neulomisesta. Rakastan värejä ja materiaaleja. On ihanaa katsella toisten töitä blogeissa, Ravelryssä ja lehdissä. On mahtaavaa haaveilla, mitä itse tekisi seuraavaksi ja seuraavaksi ja seuraavaksi...

On ihan liian kivaa ostaa lankaa...


Neulonta rentouttaa (paitsi niskoja ja harteita).

Ei kommentteja: