sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Sitä sun tätä

Tällä viikolla:

Olen ihmetellyt, miksi minulle ei yleensä nouse kuumetta vaan päinvastoin alilämpöilen. Koko viikon oli vetelä olo ja lämpötila alhaalla. Koska muita oireita ei ollut, raahauduin urheasti töihin. Vapaa-aika kuluikin sitten suurin piirtein vaakatasossa.

Onneksi olo on kohentunut viikonloppuna. Yksi kappale sukkaa on valmistunut. Tämä lanka ei halunnut valmistua minkään mallin mukaan, joten desing on jälleen omasta päästä. Vielä kun joku tekis toisen samanlaisen.Olen ollut koko tammikuun ostamatta lankoja. Hurraa! Nyt iski kuitenkin vakava lankapula (nauru seis). Ihan totta. Olen silmäillyt muutamia sukkamalleja, jotka vaatisivat ohutta vaaleaa lankaa. Minun lankani ovat joko aika tummia tai liian kirjavia. Ainut vaalea sukkalanka on Nallea, ja se on tarkoitukseen ihan liian paksua. Olen viime aikoina neulonut pääsääntöisesti ihan ohuista sukkalangoista ja nyt Nalle-vahvuus tuntuu tosi paksulta. Outoa. Ennen Nalle tuntui ohuelta langalta.

Ja tähän loppuun vielä todistusaineistoa. Tällä viikolla leivoin pannukakkua. Rasti seinään. Siitä tuli ihan syötävää. Toinen rasti seinään.

3 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Heeheeheee (ei lopu nauru). On se kumma kun ei ikinä lankavarastosta löydy mitään sopivaa neulottavaa...Onnittelut ostolakosta, se on muuten pitänyt täälläkin! Ja hmm... Toivottavasti asut omistusasunnossa jos kauheasti innostut piirtelemään rasteja seiniin, voi nimittäin olla ettei vuokraisäntä tykkää kämpän uudest kuosista jos vielä innostut paljonkin kokkailemaan.... Ja uskon toki, etytä pannarista tuli hyvää, koska se ei ehtinyt kameran eteen ilmeisesti ollenkaan... =)

Minna kirjoitti...

Huh, iskisipä minullekin lankapula, tai kyllä se iskee aina kaupassa, mutta täällä kotona tajuaa että ihan väärä olo oli siellä kaupassa. Itse olen neulonut nyt sukkia Schoeller&Stahl langasta, kun Käsityökorissa oli niin HYVÄ tarjous, niin vahingossa tilasin sitä muutaman kerän :) Ostolakko on ihan mahdoton ajatus mulle :/

hoo kirjoitti...

Juu, pannari ei ehtinyt kameran eteen. Kovin oli kiireinen.:D

Ajattelin palkita itseni sukkalangalla heti kun on eka arkivapaa eli kunhan nykyinen aina-töissä -vaihe taas hellittää. Palkitseminen kuulostaa niin paljon paremmalta kuin sortuminen...