sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Ei irtoa otsikkoa


Tampereella tuli käytyä. Siltäkin reissulta onnistuin haalimaan lankaa mukaani. Yksi kerä Noro Silk Garden Sock Yarn -lankaa tarttui mukaan Koskikeskuksen yläkerrassa olevasta lankakaupasta, jonka nimeä en muista. Onneksi hotellin lähellä ollut lankakauppa oli sunnuntaina kiinni.

Sain vihdoin koottua yhden kasaamista vailla olleen ufon. Lopputulos oli susi. Pituutta olisi saanut olla lisää ja olkapäät ei oikein istu kunnolla. Suurin ongelma on kuitenkin lanka. Neuloin tekeleeni Novitan muinaisesta kampanjalanka Tiinasta. Olen käyttänyt ennenkin samaa lankaa vihreänä ja violettina, mutta musta lanka teki yllärit. Siitä irtoaa mustaa hienoa nöyhtää. Tosi kiva. Yritän vielä liottaa sutta vedessä. Pelkään kyllä vähän värin puolesta. En haluaisi sudestani likaisen harmaata ja musta väri tuntuu irtoavan pois tosi helposti.

Kaikki työt tuntuvat olevan vaiheessa. Olohuoneeni on kuin joku keskeneräisten käsitöiden esterata. Silti uusien aloittaminen houkuttelisi kovasti. Pitäisi tehdä sukalle pari ja villatakin toinen etukappale. Blääh. Ei yhtään huvita. Olen sen sijaan neulonut neuletapaamisessa aloittamaani Baktusta. Kuinkahan mones sekin lie? Yritän motivoida itseäni puuttuvan sukan neulomiseen pihtaamalla Norojen aloittamista. Aloittaa saa vasta kun toinenkin sukka on valmis. Masokistineulojan rentouttavat harrastukset...


1 kommentti:

Virpi kirjoitti...

Masokistineuloja =) Ja esterata olkkarissa... =) =) Ja meillä valitetaan ,jos on pari kerää lattialla.... Mä olen sit vissiin sadistineuloja ku sotken vaan! Joko sukka on aluillaan? Ja miten susi voikaan? kiinnostaa kuulla. Ja pidetään kii siitä, että kampanjalangat pannaan!