sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Stressiä ja raitoja

Koko toukokuu menee näköjään stressin merkeissä. Vapaa-ajalla ei sitten tunnu olevan mitään sanottavaa. Stressineuleena on Lanesplitter. Loputtomasti ainaoikeaa värikkäällä langalla - kuin jättikokoinen Baktus.

Olen näköjään kehittänyt jonkinlaisen riippuvuussuhteen ainaoikean neulomiseen. Hieman olen kyllä järkyttynyt siitä, että neulon hametta. En ole ihan vakuuttunut, sopiiko tämä minun vartalotyypilleni, mutta ainakin neulominen on kivaa.
Kaiken lisäksi olen alkanut haaveilemaan ompelukoneesta. En siksi, että olisin saanut ompelukärpäsen pureman, vaan koska olen alkanut tarvita sitä. En ole rynnännyt ostoksille, koska olen viimeksi käyttänyt ompelukonetta ala-asteella ja toiseksi minulla on (ehkä niistä ala-asteen kässätunneista johtuen) ompelukonekammo. Ei hyvä.

3 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Mitäs tarttis ommella? Mulla on ompelukone ja voin jeesata, voit tulla meille ompelemaan jos on jotain simppeliä juttua.

hoo kirjoitti...

Kiitti Virpi tarjouksesta. Ei mulla mitään akuuttia ommeltavaa ole. Aina silloin tällöin pitäis jotain pientä ommella: housun lahkeet lyhentää, jokunen päärme tehdä jne. Kun ei ole kotona konetta, niin meinaavat muodostua ikuisuusprojekteiksi. Siksi olen harkinnut oman koneen ostamista.

RyytimaanMinna kirjoitti...

Mullakin on stressiä ja raitoja, tosin ne on hiuksissa... jotkut menee kampaamoon ottamaan raitoja päähänsä, mun ei tarvi, viimeksi viikko sitten yks rouva sanos mulle, että onko näät harmaat sun omia hiuksia? -joo, on ne ihan mun omia stressiraitoja-

Mutta nättejä raitoja sulla =)