tiistai 17. heinäkuuta 2012

Matkaneuleita

Hellou! Blogicomebackini ei jää yhteen tekstiin...

Kävin joka kesäisellä kotimaanmatkailukierroksellani. Tarkoituksenani oli pakata viime postauksen Wollmeiseni mukaan ja kuvata sitä pitkin Suomea. No se jäi sitten viime hetken pakkailuissani pois, kuten moni muukin asia - esim. matkaneuleeni Hedgerow-sukkien ohje. Näissä sukissa ohjeen mukaista on siis lähinnä mallineule.
Perinteiseen tapaan matkalle piti pakata useampi neule mukaan, koska koskaanhan ei tiedä, mitä sitä huikealla viikon matkalla oikein päähän pälkähtää haluta neuloa. Lankavuoren lisäksi matkaan pakkautui myös Arroyo-viritelmäni numero kaksi. Yritän selättää Arroyoilla pitsihuiviahdistukseni. Arroyo kakkosen tekoon kannusti se, että ykkösversio onnistui yli odotusten, vaikka lanka loppuikin kesken.
Valitettavasti tällä kertaa kertaus ei ollut opintojen äiti. Arroyon ohjeet muistin jopa ottaa mukaan. Harmi vaan, että en muistanut lukea niitä. Välillä en tiennyt missä oon ja minne meen, ja huivin pitsi kyllä onkin sitten sen näköistä. Ja minähän en pura. Kyllä minä sen huivin valmiiksi pakerran, mutta lähikuvia ette tule näkemään. Huivin lanka on muuten Villavyyhdistä ostettua Geilskin puuvillan ja villan sekoitusta. Samantapaisesta sekoitteesta neuloin kerran itselleni paidan, jota jopa pidin. Näin kuumaveriselle ihmiselle pelkkä villa tuppaa olemaan liian kuumaa ja puuvillan neulomistahan minä tunnetustikin kammoan. Sitä paitsi langassa ja sen villaisissa sisaruksissa on aivan ihanat värit. Ja värejä on paljon. Ostin muuten kyseisiä villapalleroita keväällä yhtä proggista varten, jonka aion aloittaa pian, mutta siitä sitten joskus toisella kertaa...

Tästä reissusta selvisin ostamatta yhtään lankaa. Osittain tätä selittää se, että eipä kyllä ollut paljon houkutuksiakaan tyrkyllä. Saa nähdä miten käy kun suuntaan Tampereelle.

2 kommenttia:

Angelique71 kirjoitti...

Oho, jo toinen päivitys tässä kuussa! Näitä on kaivattu!

Odotin kyllä hieman värikästä kuvailua muusta matkaseurasta ja sen järjestämästä musiikillisesta ohjelmasta ;)

Virpi kirjoitti...

Hei! Lomalla on tärkeintä liike, ihan sama mihin suuntaan, ja neuleet! Sullahan on ollu kaikki ainekset kasassa. Ja sukat on hienot. huivin odotan näkeväni joskus Jumbossa...

PS. vielä ehtii päivittää heinäkuussa...