sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Messusaalis

Sitkeä flunssa, pimeys ja arki ovat viime aikoina hallinneet elämääni. Neulomisellekaan ei tunnu jäävän aikaa ja aina on pimeä. Kesken on ikuisuustyöksi venähtänyt neule Novitan muinaisesta kampajalangasta Tiinasta. Langan väri on tietty musta. Elokuussa kun työtä aloittelin, ajattelin saavani mustan langan kulutettua ennen kuin pimeys on jatkuvaa, mutta yhä vain samaa neuletta kitkutan. Onneksi enää puuttuu puoli hihaa. Lankaa on inhaa neuloa, koska se päästää väriä. Käteni ovat ihan mustat kun neulon.

Marraskuun ankeutta vastaan on hyvä keino taistella pienellä piristysmatkalla Tampereen Kädentaidot messuille. Matkaseurana oli Virpi ja Seija. Onnistuimme tietty hieman eksymään matkalla Pirkkahallille, mutta onneksi Virpin mies toimi oppaanamme puhelimitse ja pääsimme perille. Tungos messuilla oli huikea, mutta kummasti sitä vaan lankaa kertyi mukaan.Cascaden 220- lankaa ostin paidallisen verran. Törmätessäni Cascade-seinämään olin ihan myyty: mitkä värit! Valinnanvaikeus olikin suuri, mutta päädyin lopulta kauniiseen vihreää. Dropsin Alpacassa on aika samaa sävyä ja siitä väänsinkin kerran neuleen, joka oli niin täys susi, että harmittaa edelleen. Uuusintayritys nyt sitten samasta värimaailmasta, mutta paksummalla langalla.  Cascaden lisäksi lankasaaliiseeni kertyi sukkalankoja ja yksi varsin edukas sukkakirja Hobbooksilta. Messusaalis pysyi ihan kohtuudessa. Olisin sallinut itselleni pahemmankin repsahduksen, mutta messutungos vei sen verran voimia, että ostosvimma pysyi hanskassa.

Shoppaamisesta en pääse eroon ensi viikollakaan, sillä etsinnän alla on kuteet tulevaan mattooni. Toivottavasti aikaa olisi myös neuloa. Ainakin tuo ikuisuustyö olisi saatava loppuun ja joulupukin pajallakin pitäisi vähän tehostaa toimintaa. SYTYCK on tällä hetkellä jäissä. En tiedä, miten proggistani jatkaisin.

1 kommentti:

Virpi kirjoitti...

Ihanan väristä vihreää! Me ei sitte sitä Cascaden seinää löydetty kun ei enää jaksettu etsiä.... Ehkä ensi vuonna, jos saan siihen mennessä nämä tän vuotiset neulottua pois... Nyt voi alkuvuoden neuloa vaan vanhoja lankoja ja pitää vähän lankavaraston laihdutuskuuria...