tiistai 16. elokuuta 2011

Pöh

Pitäisi kai yrittää pitää edes jotakin positiivisuuslinjaa yllä tässä blogissa, mutta kun se vaan on niin väärin ja mälsää: mulla on lomaviikko menossa ja pystynkö neulomaan/virkkaamaan/ompelemaan? No en. Kesäflunssasta asti vaivanneet niska- ja hartiakivut pamahtivat uuteen nousuun, kun loman aloituksen kunniaksi pidin vähän käsityöpainotteisempaa päivää. Nyt ei siis mikään työ etene, eikä edes neuleblogien lukeminen oo kivaa, koska se vain nostaa neulekuumetta.

Ennen niskojen jämähtämistä ehdin mm. pilata yhden hameentekeleen ja aloittaa Petunian.
Huivia varten kaivelin lankakaapistani esille Tallinnasta rahdatut villat. Kerittynä oli yksi vyyhti, joka ei kylläkään ole Tallinnasta, vaan olen tuon muistaakseni ostanut ihan Nordiasta. Epäilen langan olevan Pirtin Kehräämön tuotoksia. Petua oli niin mukava neuloa, että sain innostuksen alkaa kerimään Tallinnan ostoksiakin.
Voi elämä, mille nuo langat haisee! Vyyhdillä haju ei ollut niin vahva, mutta kerittynä tämä vyyhti muutti asumaan parvekkeelleni. Voiko tuolle hajulle tehdä jotain? Hajuakin pahempi ongelma on se, että olen selvästikin allerginen kyseiselle langalle. Kerittyäni vyyhdin olen saanut todella kutisevaa ihottumaa käsiini. Kääk! Hanskat kädessä ja pyykkipoika nenässäkö tuo pitäis neuloa? Kaksi vyyhtiä olis tätä samaa tuoksusarjaa vielä jemmassa. Ärsyttää ihan suunnattomasti. En tajua, miksi tuo Pirtin Kehräämön lanka ei aiheuta samoja ongelmia. Olenko allerginen virolaisille lampaille? Kysyn vaan. Ja mitä minä nyt noille villoille teen?

Loppukevennyksenä vielä kuvaa pesukoneestani löytyneistä...hmm...olioista. Tarttiskohan vähän katsoa, mitä sinne heittelee.

5 kommenttia:

Angelique71 kirjoitti...

Positiivisuus taitaa olla yliarvostettua, ja näitä "ruikutuksiasi" on aina niin hauska lukea! Täällä päässä ainakin hymyilyttää. Asiasta kukkaruukkuun... vironvilla ON karheaa ja vielä pölyävää, ihottumaa en ole tosin saanut mutta tukkoisen nenän kyllä. Muistelen jonkun sanoneen että se on jotain australialaista ei-niin-hyvälaatuista villaa, mutta voin muistaa väärinkin. Yritähän saada niskajumitus auki - suosittelen muuten hierontaistuinta. Sain sellaisen joululahjaksi pari vuotta sitten, ja on ollut avuksi monta kertaa.

Virpi kirjoitti...

Mulla on kans haisevia vironvilloja. Ne oli evillaa, aadet ei haise niin pahalle. mun villat hais jotenki öljylle... Tuuletin niitä vyyhdellä pitkään ulkona, mut ei se haju kokonaan lähteny... Kannatetaan jatkossa kotimaista!

Paella kirjoitti...

Kun ihailen noita keriä niin voisin antaa niille hyvän kodin, niin hieno väri niissä on... Mutta niskajumitus on kyllä ihan auts. Lihasmuistissa on vielä.
Pitäisiköhän sun käydä testauttamassa lääkärillä tuo virolaislammasallergia? Voisi lääkäri tiputella suomalaislammas näytteitä yhteen kohtaan ja toiseen taas virolaislammasnäytteitä :)

Angelique71 kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus.

Paella kirjoitti...

Ja minun blogistani löytyy toinen tunnustus :D